Höstbad!

På lördag ska Barbie på utställning i Åstorp. Länge sen vi ställde ut henne så de ska bli skoj! Sessan ställer ut henne. Bakkus ska oxå följa med!

Inför utställningen och att hon ska bo i stora staden Helsingborg tills på lördag så blev de ett höstbad !



Och då va de lika bra att ta Ariel oxå.


R.I.P ANGELINA

Idag har Angelina fått lämna oss efter 4 goa år,Hon hade det jobbigt i sitt första år, men så kom hon till oss och fick det bra, har varit en helt underbar hund, har aldrig behövt lära henne något, hon kunde allt,det ända vår lina ville var att kela, sitta och mysa och klappa henne hela tiden,ligga på trappan i solen o gosa sig.Men nu blev hon sjuk, så hon fick lämna oss med stor smärta, hon låg i mitt knä när hon tog det sitt sista andetag, titta på mig precis innan, som tack mammsen nu har jag inte ont. Ni ska veta att se detta lilla liv lämna mig va inte lätt, men nu måste Lina få vila och jag gråta ut. R.I.P Linis kommer aldrig att glömma dig, du kom alltid och satt hos mig när jag var lessen och slicka mig på näsan, jag gjorde det samma för dig. Lilla älskade gumman sov gott,när jag ser upp mot himlen och en stjärna blinkar åt mig, då vet jag att det är du.

   

 

Lite bilder ifrån helgen

   
Dakota o Cockie            Jack o Dessan              Dessan

   
Maxima                         Bakkus                        Rådjur

   
Bakkus                          Maxima                       Belle o Max

   
Belle                             Barbie                         Ariel

Fisen vädrar öronen


Grattis på 5-årsdagen Max





Bakkus

        

        


Busiga Bobbe



b
Nu e bobbe busig, efter varit ute och gjort båda det ena och och det andra, lite mat på de så e man goooooo igen, puss på barbie som har blivit kry igen.


RSS 2.0