söndag 15/3

jävlar det har gått en hel vecka och inte uppdaterat, mycke dåligt.

iveckan hár det inte hänt mer än det vanliga,men i fredags kom pernilla hem, kolla rögle och drack gott te hon hade köpt med sig. mors lilla olle va bäst.

ilördags var vi på väla och handla lite födelsepaket, väska, scharfs, klänning, och när hon hittar en skinnjacka ska ho få den också.

söndag var vi på centersyd och kolla jacka men fann ingen som passa i smak, har precis kollat rögle som vann över leksand, mycke ba.

har tagit bort valplådan igår så ny har de små korgar istället köpte 2 st en liten och en lite större men alla 7 trängs idaen lilla, mycke trångt.

nu ska jag snart köra pernilla till tåget. snart tenta dax igen.

tack för en t revlig helg 

puss o kram


     


    

   

 

FOOD TIME

SÅ HÄR DET UT NÄR VI ÄTER INNAN AFRODITE SKA DIAS OSS. VI HAR MAT UNGEFÄR ÖVERALLT OCH LITE TILL

   

 

fredag 6/3

jaha då var det fullfart mot helgen, himla va tiden går , redan mars, längtar till man kan gå ut och börja röja i trädgården. Där är vissa bitar som vi inte hunnit med sen vi flytta hit, men men det kommmer. tycker det är lite tidigt att börja redan kommer det en frost knäpp så är blommorna förstörda..

ja i dag har jag varit själv min syster o mor är fria på fredagen.
inte att förglömma, har fått sova en hel natt (jippie) vakna halv 7 utsövd, mycke skönt..

halv 8 börja dagen med 3 kiss-rundor och sen matning, själv frukost, sen är det de 4 därinne som ska ut, leka med bollar och sådant mysigt, göra mat ,tvätta, tumla till valparna de pinkar ju på filtarna direkt så det är många byten.
kl 12 va det middag halv 1 sov jag som en stock, till halv 2 skönt .....man får passa på när tid ges.

i eftermiddag har jag gått igen och matat, och pratat med tjejerna, skoj mimma att din data var äntligen klar,
sessan ha ett trevligt jobbepass på båten.

nu har valparna blivit 3 veckor och växer bra.

här kommer lite kort på valparna



   

   

   

   

så nu för det va bra för denna gång, nu TJEJER, är det daxs att värma upp rösterna, så vi är laddade när    så ska det låta börjar.

trevlig helg



onsdag 5/3

nu är det mer än 1 vecka sen sen jag skrev sist, men tiden går så fort när man är vaken lite hipp som happ på dygnet.

jaaaa vad har hänt, valparna är 3 veckor imorron och har börjat gå de e så sött att se dem tulta omkring, och ögonen är helt öppna nu. vi har börjat ge de utblött torrfoder med oxfärs och vatten, de e blandade meningar med va vi tycker om de, vissa kan inte ställa om från och suga till att börja tugga.

med de andra hundarna är det bara bra, ariel o barbie är ute när det är fint väder och ligger i sin ute bur o myser, max o lina vil inte vara ute lina går in i stugan o max skäller hela tiden.
maxima gillar att leka med dessan. och bumbibjörn myser mest.

afrodite mår bara efter valpning och op, men hon skriker lite ibland när hon ska resa sig, tror det är något med nacken ,men  allt såg  bra ut när hon var på återbesök och tog stygnen.dite har börjat äta mer nu, det behövs hon har gått ner till 37 kg den lilla tösen, men hon diar hela tiden och varit med om mycke , så hon går nog  snart upp i vikt igen.

kalle mår bra efter sin op, har lite svårt att stödja på sitt ben, men det blir bättre och bättre, går man mycke sakta med honom när man är ute med han så går han på alla 4. så det är på gång de också.

dakota o cokie mår också bara, han väcker oss kl.6 då ska han ha  mat och han skäller till den är serverad, likadant på kvällen då skäller han vid 19.00 då är det kvällsmat  (vojne vojne).

dessan har börjat löpa så nu har vi fått dela på henne och jack, de e de inte så glada för, men bättre det än det händer något som inte får hända.

uppdaterar med lite bilder


   


   







RSS 2.0