dag 3

idag börja mormor jobba kl. 7, så hon väckte inte mig på morgonen, utan jag fick sova til den andra mormor  o moster kom med afrodite. men  jag var så trött så det gjorde inget. 
sen fick jag en ute runda och fick sköta om, mat och sen lek med valparna som jag älskar (speciellt diana som ja kan reta ordentligt).  sen  var jag i ute buren till ja skulle villa middag, och det behövs förjag är trött när jag leker med alla dessa hundar.

ikväll har jag först lekt med dessan och sen med jack, sen va jag med när mormor o morfar o åt kräftor, jag fíck dn hel kräfta själv och det gilla jag.

nu är nattrundan avklarad och jag ska sova .
natti alla o puss min mammsi

när vi var ut i regnet     


   ja måse bara prova?????  


helt okej, smakar smaskens



gör som ja, gå och lägg er, puss

dag 2

I dag gällde det att gå ut och kissa tidigt kl. 06.00, för mormor skulle å jobba, fi va tidigt för en dogue, men men jag gjorde va ja skulle sen somna jag om.
vid 9 kom min mammas mormor och moster som skulle sköta om oss, och då blev ja gla`, de har jag inte träffat på länge. så vi fick gå ut och sen fick vi i gillestugan mat, mums smaka mycke bra. sen har det varit in och ut hela tiden p.g.a. regn.
nu har jag åkt bilen in till svalöv och tatt mig en koll men inget intressant, så nu är vi på gräset och leker, vädret är perfekt nu för mycke bus.
den där diana har jag nog koll på, liten är hon men ättrig precis som ja själv, ger mig inte i första tagen.
diana blir lite arg på mig när jag biter henne i öronen och springer på henne så hon trillar, men det är ok, ja är ju lite större och tyngre än henne, men roligt är det.
händer det något så fyllar vi på med deet sen annars hörs vi imorgon.
puss till min mammsen.

ja där hände lite mer, lekte med valpar och maxima, jack och dessan i trädgården när det regna, gissa om vi är svarta allihop, (batteriet i kamran tog slut kommer nog bilder imorron) men nu har jag fått kvällsrundan och fick en mycke bra kvällsmat, kulor med lax. (skoja min doja om jag älskar det mumms) nu är det natti puss på alla
hörs i morron


första dagen i skåne

Inatt har mormor legat ute hos oss i gillestugan, jag(belle), maxima, aurora, diana o bakkos.
vi satt och mös isoffan tillsammans i ett gott duntäcke och titta på csi, och så somna vi där.
dagen har annars varit bra, mycke me hundar att lekamed, (det gillar jag). di små lekte jag med till 2, då var det daxs att sova middag och det behövde jag nog, sov i 3 timmar. sen har jag lekt med dessan som är lika busig som jag och jack lekte jag också lite med, men han leker bara lite sen går han och lägger sig(mycke tråkig kille). nu har vi precis varit ute nattrundan så nu är det god natt
hörs imorron
puss till min mammsen på havet


     


      åh va ja e trött



hörs i morron puss på alla


lite bloggtid.

nu är det längsen jag blogga igen, hinns inte med känns det som, det  är ju hemsidor och facebook som också ska uppdateras, så min blogg har kommit lite till sidan, så att säga.
men tänkte skulle försöka blogga nu var dag när sessan är på sjön till 5/8 och belle är hos oss, så kan hon följa henne.

Pernilla träffa Sessan i G-borg igår och tog med Belle hit. och som vanligt är hon en glad dogue.
det blev lek direkt med valparna, som blev lika glada av att träffa belle.
sen blev det träff med maxima på gräset utanför och det gick också bra,fick även gå nattrunda med jack och dessan, det händer mycke för belle nu.

har sovit mycke gott hela natten i soffan ute i gillerummet.
så nu är det lek i trädgården med bakkos, diana, aurora och maxima.

     


     


     


hörs snart igen

RSS 2.0