råglannaparken

Idag har vi varit i råglannaparken med hundarna.
sessan hade aldrig gått hela slingan så vi prova oss på detta projekt, och det var ett projekt över stock sten o blåbärsris, till slut kom vi fram på en äng och man såg inte skogen för alla träden, så besluta oss för att vända. Det blev en runda på 45 minter inte illa tycker vi.
I em har vi inte gjort så mycke, ätit lite makaroner och korv kollat tv och mer caffe latte (mums). Nu ska vi snart starta grillen jag och sessan, vår grillmästare har blivit sjuk. Så ser ni något komma flygande så kan det vara jag sessan och belle, möjligvis  en bränd flintastek.

ha de för de ska vi/kram

   

 

vara

I går åkte jag till Vara, med hundmat och ett skåp sessan skulle få, det gick som en dans att köra så jag var framme vid halv 3. Sessan och Belle satt på parkeringen och vänta på mig, Belle blir så glad så hon välter lägenheten när man kommer. Fick en mycke god caffe latte. Sen åkte vi till 5öringen,för Belle o Ronja skulle få bada.
Vi leta stora pinnar, ja mer stockar som de skulle leka med i vattnet och ja hitta en som ja tyckte om och de gjorde ronja också, för hon drog på ett håll och jag ett annat, så till sist stod jag med manges skor i vattnet,oooppps,  mange fick åka hem med våta skor.

   

   



Hej  Hopp Dopp


RSS 2.0